lördag 17 december 2011

Spårmarkens Theo - min femte månad - november 2011

Ja oj vad tiden går. Matte säger att jag dricker växtnäring men där har hon fel. Jag ska ju bli stor, det borde hon begripa vid det här laget. Här har hon kameran framme igen.


Jo jag inser att jag har blivit rätt stor, jag är ju 18 veckor gammal den här veckan. Oj så hon försöker få till en fin bild. Jag gör ju så gott jag kan. På nästa bild är jag ung 1 dm högre än vad jag egentligen är. Ser du det? Det var nämligen så att en räv dök upp bakom ryggen på matte och jag for iväg och jag gjorde mej så stor jag kunde för en sån där hade jag ju aldrig sett tidigare.


Jag for omkring och letade och letade men hittade den inte. Efter en stund, en lång stund, så såg jag ut som vanligt igen. Det där på ryggen hade försvunnit helt.


Ja så var livet som vanligt igen *suck*


--X--

Måndagen den 7 november så kom det besök. Jaaaa, mina syskon kom hit och vi åkte allihop upp till Trettjärn. Åh så vi härjade runt. Tom Tigra var med, och Traza min svarta brorsa. Tramz, Troya, Troll och Theron var också med. Ja Louise och Karin körde såklart. Karin hon sa att hon var rädd för schäfrar ... men det tror jag inte på, sprang gjorde hon och det var kul.


Sedan lekte vi och slogs. Småbadade lite gjorde vi också. Himla kul att träffa Tigra och Traza igen. Han är helsvart! Snyggt.
Efter en stund tog matte mej i kopplet, jag fattade ingenting. Det kan man ju inte ha men hon drog iväg uppåt land och där ... ja käre nån, där hittade jag Louise. Hon hade hamnat under nåt jättekonstigt. Vilken tur att jag var där!!


Hon försvann tydligen flera gånger och mina syskon hittade henne. Vad duktig vi är.

Några dagar efteråt, den 9 november så kom Louise och några av mina syskon hem till mej. Åååh vad kul. Men nu skulle vi fotas alltså. Tänk att de båda två alltid har de där svarta Nikon-grejerna med sej .... jag fick sitta alldeles stilla och titta på när Louise klappade i händerna. Nåja, matte var nöjd och är hon nöjd så är jag nöjd som sagt.


Nog har jag blivit en grann kille!

Sedan gick vi ner till bäcken såklart, dit drar alltid matte av någon anledning.
Tre dagar senare, då skulle vi träffa våran pappa Tiger! Vilken dag! Vi var rätt många syskon och våra mattar och hussar var så glada. Dagen hos Louise började med att vi skulle markera att någon gått in i skogen. Från en liten skogsväg gick en massa korta spår in i skogen och så låg det en liten pryl som vi skulle hitta. Jag gjorde det kanonbra sa matte, tycker jag också. Sedan gick vi allihop upp i skogen en lååång bit och där gjorde de en brasa och så grillade de korv. Vi fick allt lite korv och sånt vi också. Men tänk så roligt att våran pappa var med och härjade lite.
Här kommer en bild på pappa, Heratorpets Tiger heter han.


Nästa bild, ja det är allt tur att matte har den där svarta kameran med - jag erkänner! nästa bild är på mina syskon. Jag sitter bredvid Uffe och Tiger,  jag syns väl?!


--X--

Sedan hände det inte så mycket. Jag är ju hos matte Kristin när matte Iréne jobbar så jag var där två nätter och var helt slut när hon hämtade mej. Kellie och Qulan, den andra hunden är bra roliga. Fart på dem är det också. Det är mina kusiner nästan .... men i alla fall, matte hon försöker fånga den där bra bilden på mej. Nästa bild är från en morgontur.


Visst sitter jag fint ... lång rumpa har jag också.


Men man orkar ju inte sitta stilla så länge när man är 4 1/2 månad gammal så jag far allt runt också. Här har jag fått korn på den där svarta Malin. Jäklar, snabbt går det!


Så säger matte, du ska inte jaga din syster ..... VADÅ SYSTER ... hon säger att Malin är min syster som jag ska vara snäll mot. Hon säger mycket vettlöst min matte det är då säkert det.


Syster mi .... pyttsan!

--X--

En vecka senare kommer Theron hit. Jaaa så kul, hon ska vara hos mej några timmar och vart går matte? ... till bäcken såklart. Vi följer med.


I trädgården är det full faart.--X--

Dagen efter det drar matte och jag till skogs ensamma. Det är rätt kul det med. Sen så är november slut.
1 kommentar: