fredag 16 december 2011

Spårmarkens Theo - min första månad - juli 2011

Matte gick med hund i tankarna ... hon hade varit i kontakt med Ulf. Hans hund, Ph (polishund) Heratorpets Tiger skulle bli pappa och valparnas mamma, Spårmarkens Rothe var dräktig. "Skulle du kunna tänka dej ta hand om en valp åt mej?" frågade han en dag. "Javisst" svarade matte utan betänketid.

Jag är Theo, Spårmarkens Theo och jag föddes den 30 juni 2011 hemma hos Stefan och Louise på Spårmarkens kennel i Lungsund, Storfors, Värmland.

Första gången matte kom och kikade på mej och mina syskon, ja jag har 10 syskon förstår ni, var jag 10  dagar gammal och de tyckte att vi var sååå fina.

Först kommer en bild på fina mamma Rothe


Sen ska du få se min pappa, han är polishund han (de säger att jag också ska bli det men det vet jag inget om säger matte, blir jag en fin och snäll hund så är hon nöjd ...) och matte var och kikade på honom när han tränade på ett läger och den som håller i honom, men inte syns, är Ulf och han som ser farlig ut heter Daniel.

Visst är han grym min farsa!

Nåja, jag och mina syskon ser ju inte ut så mycket för världen men schäfrar är vi, tro´t om du vill och när vi var 10 dagar gamla, som sagt, så såg vi ut så här


Matte hon kröp närmre för att ni ska se så söööta vi var, visst var vi?Hon tyckte att min lilla tunga, ja jag får väl hålla med om att den var väldigt liten, var så skär och fin så hon kröp ännu närmre (aktarej så jag inte biter dej!) ...


Ja ja, får väl hålla med om att den var liten i alla fall.

Här har matte fotat Louise, det är hon som håller i det mesta på Spårmarkens kennel. Hon är en riktig hundmorsa hon!


Hon till vänster heter Heratorpets Zyndra, rätt hygglig tant och han till höger är Spårmarkens Dizel. Han minsann, han jobbar inom kriminalvården han, skitduktig på att använda sin nos!

Sen fanns det sådana här konstiga "hundar" också, men de såg jag bara då och då på håll.


-- X --

När jag var 22 dagar gammal hade matte med sej två ungar, Elin och Hilda. De tjejerna är mina småmattar nu när matte jobbar - jättesnälla mattar är de.


Den här heter Hilda och nästa, ja den ser man ju bara benen på hon heter Elin.--X--

Sen gick den en vecka till, så kom matte och hälsade på med sin kamera i högsta hugg. Det var en fin kväll så vi var ute faktiskt. Härligt!


Louise hade gjort en liten hage av små grindar. Där inne satt några människor med oss och ibland var vi vakna men för det mesta sov vi.


Här kommer en bild på matte Iréne, hon är aldrig med på bilder så hon kan gott få vara med här. (jag biter henne här!)


Här springer vi för fullt redan.


Det här är jag, här är jag 29 dagar gammal alltså, stora karln (nästan).