lördag 2 juli 2011

Sommarstugan

När man har fotograferandet som största hobby letar man alltid efter något vackert att fånga i kameran. Ofta blir det bilder som ses av enbart ett par ögon, mina egna. Ibland däremot blir det något som utmärker sej. Mina ögon spanar alltid, precis som när man plockar svamp - man ställer omedvetet in ögonen efter det man letar efter. Ser man en trattkantarell tex, gäller det att stå stilla en stund och så ser man flera, många flera ....

En vy jag ofta fotar är solnedgångarna vid sommarstugan. Sommarstugan ligger på en ö och det är sol nästan hela dagen och vatten på flera sidor.


Bada gör man ofta .. o eftersom det är vår egen strand badar alla våra hundar tillsammans med barn och barnbarn. Aldrig har de smittats av något ..... hundar gör ju det ... sägs det. De får ju inte bada tillsammans med oss andra på badplatser där folk håller till. Här däremot, här badas det huller om buller.


Nedan är en kvällsbild sydost ut.Oftast fotar jag solnedgångarna och det är västerut. Här kommer den jag fotade igårkväll.


Samma vy, under några år - alla lika vackra och lika oförutsägbara.
Jag står på nästan samma ställe på alla bilderna. Olika objektiv och riktade en del sydväst och en del nordväst.

Här kommer den sista för den här gången, alldeles efter en regnig dag så visar sej solen ... sååå välkommen!