tisdag 10 januari 2012

Heratorpets Akito - min andra månad - december 2011

Jahaja, hon kunde inte hålla sej borta! Vem? Jo hon som ska bli min matte. (men då visste hon det inte ännu! Hon funderade .... ja ja ...) Den här gången hade hon med sej hon som ska bli min "andra" matte. Kristin ska ha hand om mej när min ordinarie matte jobbar. Här är en bild på henne och mej och jag passade på att smaka på henne för man vet ju aldrig.


Sedan lekte jag lite.


Har hunnit bli 34 dagar gammal nu.


Härja kan jag också. Det är häftigt.


Hon som ska bli min matte, hon har en svart låda med sej och det blixtrar omkring den. Men det brydde jag mej inte så mycket om. Jag bits istället. Nu har jag bitit mina syskon, Kristin och min blivande matte! Känns bra.


Hjälp, hon lyfte upp mej framför blixten!


Där fick hon allt något att fundera över!

--X--

Nästa gång vi sågs var jag 52 dagar gammal. Snart stor nog att flytta hemifrån.


Jag är ganska stor tycker jag.


Du blir allt en riktig tjejtjusare du tycker matte! Sure ....


Sedan vet du .... sedan drar de in nåt stooort och grått. Jäsicken vad stor han var. Theo heter han.Han verkade kanske lite farlig.


När hon den där som ska bli min matte släppte ner mej på golvet blev jag alldeles själv alltså, då tänkte jag att nu är det bäst att sätta sej i respekt!


Det gick bra.

Sedan skulle matte ha en bild på den där grå tillsammans med mej ... Monika fick sätta sej emellan. Bäst så. Ser du vad stooor han är?


--X--

Efter den här kvällen bestämde sej matte - jag ska flytta hem till henne nästa vecka. På måndag den 16 januari 2011 närmre bestämt! Då blir jag också en bjurtärning! Spännande! (för henne ..). Ha ha ha.

--X--Heratorpets Akito - min första månad - november 2011

Hej där, det är jag Akito! Jag är född 18 nov 2011 i Glanshammar. Hos Monika på Heratorpets kennel. Jag ska bli bjurtjärning jag - men det är bara jag som just nu vet om det.

Här kommer en bild på min mamma och min pappa. Mamma heter Heratorpets Steffie och hon är bra vacker. Pappa heter Spårmarkens Dizel och han jobbar inom nåt som de kallar Kriminalvården och är knarkhund - jätteduktig!


Innan jag blev till så talade min mamma om för pappa vad hon egentligen tyckte om honom. Kolla här.


Som tur var så ändrade hon sej efter en stund. Annars .. ja annars hade det ju varit slut här ....

--X--
Det är jag med den vita plippen vid rumpans början, där svansen börjar du vet. Monika tog den här bilden under min första vecka. Inte mycket till hund ju ....Nästa bild sover jag så sött, man måste sova om man ska bli stor.


I min fjärde vecka så började jag härja, jajamensan här härjas det för fullt redan. Jag har två brorsor och tre syrror. Lika fina som jag själv är de.


Den veckan  kom hon som skulle bli min matte, (hon vet det inte än) och hon hade såklart sin svarta låda med, den som hon tar kort med. Ack ack så hon blixtrade.


Tror du jag blev rädd? Icke - jag bet henne i foten istället.


Men då lyfte Louise upp mej, höööögt och så skulle det blixtras igen, ja jag säger då det, lika bra att vänja sej antar jag.


Sedan fick jag leka lite igen, det är gott att ha något att tugga på ..


Åh bråka med mina syskon, det är kul det! Men här vill jag ju sova ... är trött ju.


Men sedan skulle hon blixtra igen! Åh igen ....


Det var min första månad det.

--X--